T-KURKEN MET PIT: EUROCAP & EUROCORK PRODUCEERT GEPERSONALISEERDE SLUITINGEN VOOR GINGER JACK


Ginger what? Ginger Jack! Deze alcoholvrije, 100 % biologische gemberdrank werd in 2020 gelanceerd en wordt sindsdien gesmaakt door het brede publiek. De flessen worden, naast een stijlvol etiket, voorzien van gepersonaliseerde T-kurken, geproduceerd door Eurocap & Eurocork.

T-kurk met een perfect fit


 

Voor de afwerking van haar flessen, ging Ginger Jack op zoek naar een kurk die stijlvol oogt én de fles perfect afsluit. Geen evidentie, vertelt medezaakvoerder Frederic Bodson.

 

 

“Onze zoektocht naar de perfecte sluiting voor de Ginger Jack-flessen ging niet van een leiden dakje. Zo kwamen de eerste doppen steeds naar boven waardoor de flessen niet goed afgesloten werden. Toen we aanklopten bij Eurocap & Eurocork, voerden ze meteen een aantal testen uit op onze toenmalige doppen. Na uitgebreid onderzoek, ontwikkelden ze een T-kurk die onze fles perfect afsluit. Ideaal!”

Het belang van lokale partnerships


Ginger Jack draagt lokale partnerships hoog in het vaandel. Zo knoopt de jonge brand zoveel mogelijk samenwerkingen aan met leveranciers van Belgische bodem.

 

“Voor onze verpakking slaan we graag de handen in elkaar met partners uit de buurt. Dat doen we voor onze etiketten en sinds een jaar dus ook voor onze flessluitingen. Eurocap & Eurocork denkt met ons mee, beschikt over een ruime stock en levert in functie van onze productie forecast. Extra voordeel? De ruime personalisatiemogelijkheden. Als bedrijf hechten we veel belang aan branding en merkherkenning. De lasergravure op de kop van de T-kurk maakt ons product af.”

T-kurken bestellen? Eurocap & Eurocork denkt graag met u mee. 


Vindt u niet wat u zoekt?
Dan werken we graag een oplossing op maat voor u uit.
Neem contact op voor een offerte