sluitingen kurken kroonkurken schroefdoppen draadkorven
Sluitingen afgestemd op uw wensen
sluitingen kurken kroonkurken schroefdoppen draadkorven
Sluitingen afgestemd op uw wensen
sluitingen kurken kroonkurken schroefdoppen draadkorven

Eurocap & Eurocork

 

Als ervaren B2B-partner leveren Eurocap & Eurocork wereldwijd een breed gamma aan sluitingen. Van kurken en kroonkurken, tot schroefdoppen en draadkorven. Dat doen we met meer dan 30 jaar expertise en focus op kwaliteit, innovatie en duurzaamheid.

 

Contacteer ons


RUIM PRODUCTASSORTIMENT

Eurocap & Eurocork bieden een breed aanbod aan sluitingen voor uiteenlopende toepassingen voor de voedings-, dranken- en farmaceutische industrie. Innovatie en duurzaamheid vormen daarbij het focuspunt: als ervaren producent denken we actief mee na over nieuwe ontwikkelingen op maat van onze klanten en investeren we in duurzame productieprocessen.

 

Sluitingen in lijn met uw behoeften? Wij blijven investeren in up-to-date productietechnieken en inhouse personalisaties.

 


STERKE PARTNERSHIPS

Voor sluitingen die niet binnen onze productiemogelijkheden passen, werken we samen met zorgvuldig gekozen partners. Dankzij deze partnerships bieden we een totaalassortiment aan voor een brede waaier aan klanten, zoals brouwers, voedingsproducenten en farmaceutische bedrijven. Daarbij begeleiden we zowel beginnende als ervaren bedrijven, want ons klantenportfolio strekt zich uit van start-ups tot gevestigde waarden. De meest geschikte sluiting voor uw project? Wij begeleiden u graag bij het maken van de juiste keuze. Contacteer onsKWALITEITSGARANTIE: FSSC-GECERTIFICEERD

 

Als drankenproducent wilt u dat uw klanten veilig en kwaliteitsvol van uw product kunnen genieten. Een engagement dat Eurocap & Eurocork met u deelt! Recent behaalden we het FSSC-certificaat, wat onze inspanningen op het gebied van voedselveiligheid bevestigt. Een objectieve garantie dat onze volledige productieketen aan de strengste veiligheidsnormen voldoet!

Wat doet Eurocork? Eurocork legt zich toe op de productie en personalisatie van sluitingen in België.

Wat doet Eurocap?Eurocap biedt een totaalassortiment aan sluitingen waaronder kroonkurken, schroefdoppen en deksels. Om het aanbod zo breed mogelijk te houden, gaan we langetermijnsamenwerkingen aan met onze Europese partners.

DE TROEVEN VAN EUROCAP & EUROCORK

  • Objectief productadvies | Doordat we een breed gamma aan sluitingen aanbieden, adviseren we onze klanten met een onbevangen blik bij het maken van de juiste keuze.
  • Aftersales | Dankzij onze stabiele partnerships en uitgebreide kennis en ervaring, kan u ons ook na de verkoop vlot inschakelen voor technische ondersteuning.
  • Flexibiliteit | Ons ruim magazijn laat ons toe klanten flexibele oplossingen te bieden, gericht op de optimalisatie van hun logistieke keten en werkkapitaal, zoals just-in-timeleveringen en proactief voorraadbeheer.
  • Innovatieve oplossingen | We werken nauw samen met onze klanten om nieuwe oplossingen te ontwikkelen en de kwaliteit van onze producten continu te verbeteren.
  • Onestopshop | Met onze inhouse productie en ruim partnernetwerk, staan Eurocap & Eurocork garant voor een totaalassortiment aan sluitingen.
  • Enige producent van T-kurken in de Benelux | Eurocork produceert en personaliseert een uitgebreid gamma aan T-kurken.
  • Inhouse behandeling en bedrukking van kurken | Naast de productie van kunststofkurk, behandelen en bedrukken we ook natuurkurken.

 

 Meer informatie over onze sluitingen?


CONTACTEER ONS

sluitingen kurken kroonkurken schroefdoppen draadkorven
Vindt u niet wat u zoekt?
Dan werken we graag een oplossing op maat voor u uit.
Neem contact op voor een offerte sluitingen kurken kroonkurken schroefdoppen draadkorvensluitingen kurken kroonkurken schroefdoppen draadkorven